Ik zoek een boekhouder 

Blogs

Op deze pagina vind je bijdragen, persoonlijke ervaringen en nieuws van zzp'ers of zzp-experts over allerlei onderwerpen. Heb jij een interessante blog die je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op via info@ikwordzzper.nl.


 

Vaste vergoeding of percentage? Dit zijn de échte kosten

Sjaak Zonneveld

Je komt het geregeld tegen. Financiële producten waarbij je een percentage betaalt of een variabele vergoeding over je vermogen. Bijvoorbeeld bij pensioen opbouwen. Maar is dat wel gunstig voor je pensioenpot? Want een percentage kost je aan het einde van de rit een hele hoop geld. Je merkt er nu niet veel van, het gaat geleidelijk en van de ‘grote bult’. Je krijgt er geen factuur van, maar het gebeurt wél. En het kost je meer pensioen dan je lief is.

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 18
 
 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord