Ik zoek een boekhouder 

Blogs

Op deze pagina vind je bijdragen, persoonlijke ervaringen en nieuws van zzp'ers of zzp-experts over allerlei onderwerpen. Heb jij een interessante blog die je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op via info@ikwordzzper.nl.


 

Waarom de verplichte AOV voor zzp'ers een heel slecht idee is

Martijn Pennekamp

Volgens uitgelekte stukken hebben de sociale partners op hoofdlijnen een akkoord bereikt over een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) voor zzp’ers. Stuitend is dat er niets is gedaan met de inbreng van 22 zzp-organisaties, waaronder Het Ondernemerscollectief, onder leiding van Roos Wouters van de Werkvereniging. Het resultaat is er dan ook naar: een regeling die zzp'ers onevenredig hoog op kosten jaagt en in de praktijk volstrekt onuitvoerbaar lijkt.

 

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 17
 
 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord