Ik zoek een boekhouder 

Blogs

Op deze pagina vind je bijdragen, persoonlijke ervaringen en nieuws van zzp'ers of zzp-experts over allerlei onderwerpen. Heb jij een interessante blog die je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op via info@ikwordzzper.nl.


 

Waarom zzp'ers juist sterker tevoorschijn zullen komen uit de coronacrisis

Pascal Boogaert

Er wordt zoveel gezegd, gespeculeerd, geklaagd en gedramatiseerd over zzp’ers in coronatijd, dat het me een goed idee leek om alle informatie eens te bundelen en te filteren. Conclusie: de huidige pijn is tijdelijk, na de crisis zullen organisaties nog meer dan daarvoor willen steunen op een flexibele schil van onafhankelijke specialisten.

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 18
 
 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord