Ik zoek een boekhouder 

Nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes uit de ondernemerswereld? Op deze pagina blijf je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van freelancen, ondernemen en de zzp-markt.

4-6-2020
HalloLex en Ikwordzzper.nl gaan startende ondernemers juridisch ontzorgen

HalloLex is een samenwerking aangegaan met Ikwordzzper.nl. HalloLex ging vorig jaar van start als online juridisch platform met als doelstelling om startende ondernemers en zzp’ers te helpen door ze op een laagdrempelige wijze juridische hulp aan te bieden. Het gebruik van begrijpelijke taal, toegankelijke service, snelle levering en transparante lage kosten, zijn de belangrijkste uitgangspunten van deze online juridische dienstverlener.

Bekijk meer nieuws
 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord