Ik zoek een boekhouder 

Over ons

Welkom op ZZP Boekhoudkantoor. Dit platform is een onderdeel van startersplatform www.ikwordzzper.nl, het meest bezochte platform voor startende ondernemers. Hier kunnen zij alle informatie vinden om succesvol te kunnen starten. Onze boekhouders helpen je graag op weg door hun kennis en ervaring met jou te delen.

Zoek een boekhouder bij jou in de buurt en vraag direct een gratis adviesgesprek of offerte aan via het contactformulier.


Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van dit platform welke hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl.

|  |  0228 - 755 828

 

 

Joeri Goede

Joeri is onze startersadviseur en is als adviseur betrokken bij onze concepten. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om fysieke 'startersevents'. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel.

| 0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

| 0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie zorgt dat onze marketingactiviteiten in goede banen worden geleid. Verder houdt ze onze socialmediakanalen in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

| 0228 - 755 828

Colinda Mol

Colinda is onze enige echte ZZP Boekhoudbundel coördinator. Ze koppelt boekhoudkantoren uit ons netwerk aan startende ondernemers en zorgt dat het Boekhoudbundel platform bijgehouden wordt. Omdat Colinda een bancaire en boekhoudkundige achtergrond heeft voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.

| 0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of onze content nog up-to-date is en weet zich goed raad met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

| 0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Heb je als lid een vraagstuk of wil je advies over een bepaald onderwerp? Dan is Janneke degene die je op weg helpt. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen.

| 0228 - 755 828

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord