Ik zoek een boekhouder 

ABS De Ronde

Prof. Blinkweg 12, 7957 BC
De Wijk, Drenthe

Telefoonnummer: 06-48784279

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor ABS De Ronde

ABS De Ronde heeft al zzp'ers van start tot einde begeleid: zodra de zzp'er personeel in dienst neemt, is hij/zij de status “zzp'er” kwijt…

Zzp staat zoals je weet voor : zelfstandige zonder personeel.

In de media vind je ongetwijfeld ook andere invullingen voor deze afkorting, maar we beperken ons nu tot de “officiële” uitleg van deze afkorting.

Wij helpen je graag met jouw boekhouding, waarbij wij met een fiscaal oog naar de administratieve inrichting kijken. Vervolgens kun je zelf de bonnetjes & facturen inkloppen, of dit uitbesteden aan ons.

Het doel van dit alles: een goede administratieve basis waarmee belastingbesparingen bereikt kunnen worden. Inzicht geeft overzicht. Helaas is er wel een grens aan hetgeen fiscaal mogelijk is; deze grens wordt elk jaar weer een beetje verder opgerekt door de dames en heren politici, maar binnen de ons gegeven speelruimte proberen wij voor u het maximaal mogelijke te behalen.

Ben je zzp'er in de regio Meppel-Steenwijkerland en wil je meer weten?  Bel 06-48784279, stuur een e-mail naar info@absderonde.nl of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord