Ik zoek een boekhouder 

Admi Account BV

Pascallaan 68, 2 hoog, 8218 NJ
Lelystad, Flevoland

Telefoonnummer: 06 - 4011 4801

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhouder Admi Account BV

Onze corebusiness is ondernemen en ondernemers

Het liefst zou je jezelf als ondernemer 100% willen focussen op jouw corebusiness namelijk het ondernemen. Dat is wat wij ook doen, ons richten op ónze corebusiness, namelijk jouw administratie. Als ondernemer heb je veelvuldig te maken met de Belastingdienst. Er wordt van je verwacht dat je jouw financiële stukken op orde hebt. Dat is fundamenteel voor een gezond bedrijf, en dat kost tijd. Tijd die je liever aan jouw onderneming wilt besteden. Bedrijven schakelen daarom steeds vaker Admi Account in. Admi-Account is een deskundige en betrouwbaar administratiekantoor.

Onze klanten zijn met name Kleine Zelfstandigen, zzp’ers, VOF maar ook de BV’s zoeken graag aansluiting bij Admi-Account. Het is onze ruime ervaring en expertise waarom Admi-Account een loyale en groeiende klantenkring heeft.

Betrokken

Maar ook onze betrokkenheid bij jou en jouw onderneming staan bij ons hoog in het vaandel. Zoals Nathalie ten Caat – Bulo (directrice en eigenaresse van Admi-Account) zegt: “Jouw onderneming en jouw vraagstukken zijn onze zorg, niet alleen tijdens kantooruren. Waar de meeste financiële dienstverleners hun deuren sluiten om 17:00 uur staan wij je altijd telefonisch te woord, ook in het weekend. Altijd bereikbaar op de momenten dat je ons nodig hebt”.

Dat is waar Admi-Account voor staat, maar wij doen meer dan alleen administratie(s) verwerken. Wij hebben alle kennis en contacten die het ondernemen voor jou nog makkelijker maken:

  • Debiteurenbeheer
  • Salarisadministratie
  • Financieel en belastingadvies

Tevens heeft Admi-Account samenwerkingsverbanden met advocaten, deurwaarder, fiscaal juristen en notarissen, alles om jou van dienst te kunnen zijn.

Admi-Account werkt met het Yuki Boekhoudplatform

Om het nog makkelijker voor je te maken werkt Admi-Account met het Yuki Boekhoudplatform.

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Altijd de gehele boekhouding op zak. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt. Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren. Zelf boeken is er niet meer bij.

Je hebt natuurlijk een computer nodig, een smartphone, e-mail. Alles loopt via het Yuki platform, waar je ook met je accountant samenwerkt. Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De aangeleverde documenten wordt binnen 24 uur verwerkt.

Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank, ABN Amro of KNAB? Dan halen we ook de banktransacties voor je op en koppelen de uitgaven aan je facturen. Tevens is er een open API waardoor er meerdere Software pakketten gekoppeld kunnen worden.

Nieuwsgierig? Bel eens vrijblijvend met ons kantoor: 0320-714520 of maak een afspraak via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord