Ik zoek een boekhouder 

Administratiekantoor Daan Roos / ADR Houten

Wijnbouw 26, 3991 NL
Houten, Utrecht

Telefoonnummer: 030 - 888 3969

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhouder Daan Roos / ADR Houten

Wil jij jouw financiële administratie uit handen geven? Dat doet je als ondernemer niet zomaar. Wij van A-DR begrijpen dat. Administratiekantoor A-DR neemt voor alle zzp’ers en MKB’ers de complete administratie, jaarrekening en fiscale aangiftes professioneel uit handen tegen een vaste lage prijs. Overstappen met je huidige administratie naar A-DR verzorgen we gehéél gratis.

Ben je zzp'er? Of behoort jouw bedrijf tot het midden- en kleinbedrijf? Dan kun je op het gebied van administratie vast wat hulp gebruiken. Wij werken uitsluitend, voor duidelijk omschreven diensten, met vaste maandtarieven, geen uurtje – factuurtje. Je weet waar je qua kosten aan toe bent.

Boekhoudpakket

Door ons lidmaatschap bij VaKeBa kunnen wij voordelig een boekhoudpakket aanbieden. Hiermee is zowel voor jou als voor ons met 1 druk op de knop zichtbaar hoe het is gesteld met jouw bedrijf. De verwerking van de gegevens zal via het boekhoudpakket dan ook een stuk sneller gaan waardoor je kunt profiteren van onze kortingen.

Specialisaties

Administratiekantoor Daan Roos is gespecialiseerd in een aantal diensten. Wij kunnen de financiële administratie verzorgen, rapportages en jaaropgaves opstellen en wij bieden ondersteuning voor startups.

Zoek jij als zzp'er een boekhoudkantoor in Houten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Ons team staat voor je klaar, met ruime kennis en ervaring zorgen wij dat jouw administratie op orde blijft.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]