Ik zoek een boekhouder 

Administratiekantoor Klijn

Brugske 19, 5171 VR
Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 0416-820269

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor Klijn

Administratiekantoor Klijn in Kaatsheuvel is een administratie-, advies-, en boekhoudkantoor met een persoonlijke klantgerichte benadering, dat zich voornamelijk richt op het MKB (Midden en – Kleinbedrijf), zzp'ers en startende ondernemers. Wij zijn méér dan alleen de "boekhouder" die jouw boekhouding verwerkt. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften, financiële administratie én salarisadministratie. Tevens kun je bij ons terecht voor advies op administratief, financieel en fiscaal gebied, alsmede op gebied van personeel, organisatie en automatisering.

Adviseur

Jij kunt je dan concentreren op datgene wat voor jou belangrijk is: ondernemen! Kortom, wij zijn jouw vertrouwenspersoon, belastingconsulent en adviseur.
Wij werken met online software, zodat onze klanten digitaal kunnen aanleveren. Ook als de ondernemer zelf zijn administratie wil doen, dan kunnen wij online direct meekijken in zijn administratie. Daar waar nodig kunnen we rechtstreeks correcties doorvoeren. Op deze manier kunnen we sneller en efficiënter werken.
Ons werkgebied concentreert zich voornamelijk in het gebied tussen Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Echter, door de mogelijkheden met online boekhoudpakketten kunnen wij onze diensten ook eenvoudig buiten de regio aanbieden.

Scherpe prijs

Door meer dan 25 jaar ruime ervaring in de financieel administratieve sector en accountancy, een groot netwerk aan Accountants en Belastingadviseurs en de nieuwste programmatuur op financieel en fiscaal gebied kunnen wij jouw administratie en belastingaangiften verwerken tegen een scherpe prijs.

Diensten

Wij hebben alles onder één dak. We hebben kennis in huis op het gebied van financiële administratie, jaarrekeningen, salarisverwerking en fiscale zaken. We beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk vakbekwame specialisten (accountants en fiscalisten), die indien nodig op specifieke kennisgebieden ingeschakeld kunnen worden. Middels deze zorgvuldig gekozen werkwijze leveren we maatwerk tegen een interessant tarief.

Dienstenpakket

  • Administratieve dienstverlening
  • Accountancy
  • Salarisadministratie
  • Advisering
  • Startende ondernemers

Indien je nadere informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden, of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier - uiteraard zonder verplichtingen!


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord