Ik zoek een boekhouder 

AdminUp2Date B.V.

Trasmolenlaan 5, 3447 GZ
Woerden, Utrecht

Telefoonnummer: 0348-490008

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor AdminUp2Date B.V.

Bij boekhoudkantoor AdminUp2Date leveren wij een zeer breed scala aan administratieve diensten specifiek voor de (startende) zzp’er en freelancer en MKB in de regio Bodegraven-Woerden. Betrokkenheid en persoonlijke service zijn onze speerpunten. Wij spelen in op de veranderingen in automatisering en volgen nauwlettend de trends!

Visie

Door onze visie ‘slimmer samenwerken door te delen’ kunnen wij ook de behoefte van onze klanten aan advies, of concrete dienstverlening, die buiten onze eigen focus ligt uitstekend bedienen.

Partners

Wij hebben een aantal gecertificeerde partners op gebied van HR, juridisch, Lease, Verzekering, IT en Business Coaching. Mocht daar behoefte aan zijn kunnen onze klanten, tegen aantrekkelijke tarieven, gebruik maken van deze diensten.
Wij zijn net een moderne smart Phone : AdminUp2Date is de “IPhone” en onze partners zijn de appjes!

Online boekhouden

Het uit handen geven van jouw administratie moet voor jou als ondernemer vertrouwd en zeker voelen. Jij als ondernemer moet je zonder zorgen op de werkzaamheden kunnen storten waar jij goed in bent. Jouw (financiële) administratie verzorgen wij, daar zijn wij goed in! Dit kan onder andere met online boekhouden of met een ander advies op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier voor meer informatie of bekijk onze website.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord