Ik zoek een boekhouder 

Buro Freecon

Hollandsch Diep 63U, 2904 EP
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 010 - 2270434

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor Buro Freecon

Ben je zelfstandig ondernemer of denk je daar over na en ben je op zoek naar een inspirerend administratiekantoor in Capelle aan den IJssel? Buro Freecon zou dan zomaar voor jou de juiste boekhouders in huis kunnen hebben!

Onze kerntaken

Het verzorgen van de boekhouding, het geven van fiscale en juridische adviezen, een waardevolle sparringpartner zijn.

De automatiseringsgraad binnen Buro Freecon is hoog, zoals je dat mag verwachten van een modern administratiekantoor. Onze tijd besteden wij liever niet aan het vastleggen van de administratie maar juist aan analyse en advies voor onze klanten. Wij werken met online boekhouden, scanboeken en de directe bankkoppeling. Het aanleveren van de boekhouding kan dus geheel digitaal. Via een app op je smartphone heb je altijd inzage in je administratie. Zo kunnen wij onze klanten in Rotterdam, maar ook ver daar buiten flexibel bedienen.

En hoe inspireren wij jou dan?

Wij versturen maandelijks een informatieve fiscale nieuwsbrief met tips en aandachtspunten. Ook houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en interessante onderwerpen. Verder schrijven wij portretten over bestaande lokale ondernemers. Al deze info wordt erg gewaardeerd door onze achterban. Op LinkedIn hebben wij inmiddels meer dan 4000 volgers die graag op de hoogte gehouden worden van onze berichten.

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons administratiekantoor in Capelle aan den IJssel. Wij zijn gevestigd aan het Hollandsch Diep 63U in Capelle aan den IJssel. Bel ons voor een afspraak of vul onderstaand formulier in.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord