Ik zoek een boekhouder 

De Boekhouders+ | Groningen

Parklaan 32, 9724 AR
Groningen, Groningen

Telefoonnummer: 06 - 3470 6502

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhoudkantoor De Boekhouders+

De Boekhouders+, speciaal voor zzp´ers

De Boekhouders+ is een samenwerkingsverband van boekhouders die ieder hun eigen eenmanszaak hebben. We weten dus wat het is om als zzp´er te ondernemen. Bij het starten van ons bedrijf en ook nu, hebben we dezelfde issues en vragen als iedere zzp´er, dus we kunnen ons goed verplaatsen in zzp´ers.

We streven naar betaalbaarheid, met een praktisch oog voor wat jou bezighoudt. Drie van onze pakketten zitten in de prijsrange 295 tot 795 euro.

Door te luisteren naar zzp´ers, hebben wij pakketten opgesteld die aan de verschillende behoeften voldoen.

Wil je zelf een belangrijk deel van de boekhouding doen, bijvoorbeeld om kosten te besparen of om maximaal zicht te hebben in jouw inkomsten en uitgaven? Dan bieden wij je twee pakketten, met bijvoorbeeld als optie jouw boekhouder aan huis, ter ondersteuning.
Wil je zoveel mogelijk tijd voor jouw eigen onderneming? Dan doen wij graag jouw boekhouding. En natuurlijk zorgen wij er dan voor dat je de informatie krijgt die nodig is om financiële grip te houden op jouw bedrijf.

Begrijpelijke taal is voor ons geen vraag, maar een uitgangspunt. Net als contact met jou. Juist en vooral als je klant bij ons bent, niet alleen als je klant bij ons wordt. Juist in persoonlijk contact leren wij jouw onderneming kennen, weten we waar jij je op wilt richten en hoe je wilt groeien, en kunnen wij je helpen met het signaleren van de financiële consequenties van jouw beslissingen. Daarom heb je bij elk pakket vaste contactmomenten.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier voor een gratis kennismakingsgesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord