Ik zoek een boekhouder 

De Vlieger Administraties

Jacoba van Beierenlaan 107, 2353 DT
Leiderdorp, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 085-2735974

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor De Vlieger Administraties

De Vlieger Administraties in Leiderdorp

Wij staan voor kwaliteit, efficiëntie en persoonlijk contact voor een eerlijke prijs. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de boekhouding en belastingaangiften voor (startende) zzp'ers. Wij begeleiden veel startende ondernemingen bij het opzetten van hun administratie.

Als je zzp'er wordt komt er veel op je af. Wij begeleiden je stapsgewijs in dit proces, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Jij kan je dan richten op jouw onderneming.  Met het in de opstartfase goed neerzetten van de administratie bespaart je op een later moment extra kosten, tijd en administratieve rompslomp. Wij staan voor een werkwijze die voor jou het meest eenvoudig en minst tijdrovend is.  Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende online softwareprogramma's. Zo zijn wij bijvoorbeeld gecertificeerd partner van Twinfield, het grootste online boekhoudprogramma van Europa.

Graag zijn wij jouw partner in financiële zaken. Hierbij vinden wij het persoonlijk contact belangrijk. We begrijpen dat je overdag druk bent en dus liever 's avonds contact zoekt om financiële zaken te bespreken of vragen te stellen.

Jij kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van de boekhouding, belastingaangiftes en alle fiscale vragen. Wij denken met je mee, wat je financieel voordeel zal opleveren. Jij wordt volledig ontzorgd, doordat jij jouw boekhouding aan ons uitbesteedt.

De Vlieger Administraties wordt graag jouw partner voor administratieve en fiscale zaken. Ben jij (startende) zzp'er en zoek jij een boekhoudkantoor met een persoonlijke benadering? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij gaan graag (vrijblijvend) met je in gesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord