Ik zoek een boekhouder 

Entrpnr Finance Rotterdam

Stadionweg 41-45, 3077 AS
Rotterdam, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 088 - 3749 249

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

boekhouder Entrpnr Finance Rotterdam

Meten is weten!

Je cijfers per kwartaal achteraf? Dat is altijd te laat. Dat is hetzelfde als pas horen hoe hard je hebt gereden als je thuis komt! Wij zorgen ervoor dat je altijd up-2-date bent en de ondersteuning krijgt wanneer je het nodig hebt. Altijd en overal.

Cijfers zijn een middel en geen doel op zich. Het doel is om een succesvolle business te runnen. Weten wanneer je gas moet geven of op de rem moet trappen is essentieel. Je moet kunnen weten hoe je er zakelijk voor staat, ieder moment van de dag, altijd en overal.

Jij doet waar jij goed in bent, wij regelen de rest.

Cijfers leiden meestal tot conclusies. Je stelt iets vast en dat vraagt een actie. Met name bij onze ZZP en MBK klanten levert dit nog wel eens een probleem op. Door gebrek aan tijd of kennis is het lastig om altijd op de juiste manier te reageren op kansen of problemen.

Entrpnr ondersteunt hierbij; niet alleen in advies, maar ook in de uitvoering. Denk hierbij aan marketing ondersteuning, juridische ondersteuning of sales ondersteuning.

Concreet; moet er een website komen? Entrpnr regelt het. Moet er wat gedaan worden aan je online vindbaarheid? Entrpnr regelt het. Financiering nodig? Wij onderzoeken de mogelijkheden voor je.

Samenwerkingscontract nodig? Algemene voorwaarden of een arbeidsovereenkomst voor je nieuwe medewerker? Entrpnr zorgt dat het voor elkaar komt. Ondernemen doen we namelijk samen. Jij doet waar jij goed in bent en Entrpnr regelt de rest. Op ieder niveau en voor elk budget.

Interesse?

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Kijk dan snel op www.entrpnr.nl of neem contact op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord