Ik zoek een boekhouder 

Het Rekenlokaal

Mary Zeldenrust-Noordanusstraat 20, 1827 MJ
Alkmaar, Noord-Holland

Telefoonnummer: 072 - 201 3036

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor Het Rekenlokaal

Het Rekenlokaal helpt jou beter ondernemen. Dit moderne administratie- en belastingadvieskantoor is jouw financiële dienstverlener en bedrijfsfinancieringsspecialist.

Het Rekenlokaal helpt jou graag op weg met jouw administratie en financiële vragen. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van bedrijfsfinanciering. Eigenaar Arnaud Korthouwer heeft meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van:

  • Bedrijfsadvisering
  • Administratie- en managementinformatie
  • Belastingzaken
  • Riskmanagement
  • Bedrijfsfinanciering

Dankzij zijn deskundigheid en netwerk kan hij jou goed adviseren en coachen in jouw bedrijfsvoering,  businessplannen, bedrijfsmodellen, financieringen, financiële administraties en rapportages. 

Slim automatiseren

Jouw administratie doen we in de cloud, waarbij we zaken slim automatiseren met moderne software. Voor jou betekent dit dat je een moderne digitale administratie krijgt, waardoor jij altijd en overal inzicht krijgt in jouw bedrijf en de financiële situatie. Hierdoor houd jij de focus op jouw core business.

Een fitte onderneming

Aan de hand van vijf samenhangende pijlers en diverse vragen bepalen wij samen hoe fit jouw onderneming is en waar ruimte voor verbetering is. Daar richten we jouw administratie- en managementrapportages op in.

De vijf samenhangende kernpijlers waarlangs wij jouw onderneming stroomlijnen en fitter maken zijn:

  • Visie en strategie
  • Organisatie en processen
  • Cashflow, investering en financiering
  • Financiële administratie en rapportage
  • Optimalisatie (fiscale) wet- en regelgeving

Ben jij zzp'er en benieuwd welke besparings- en verbetermogelijkheden er zijn voor jouw onderneming? Het Rekenlokaal helpt je om jouw ambities te realiseren. Wil jij jouw administratie uitbesteden en managementinformatie op orde hebben? Het Rekenlokaal regelt het voor je.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord