Ik zoek een boekhouder 

Holland Administratie

Moerbei 9, 3371 NZ
Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 06 45 426 386

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor Holland Administratie

Vanuit onze jarenlange ervaring in de administratieve dienstverlening zijn wij gestart met Holland Administratie. Zoals elk administratiekantoor / boekhoudkantoor hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wat ons uniek maakt is de manier waarop we die kwaliteit leveren:

no-nonsense, efficiënt en schaalbaar.

Samen met jou stellen we vast wat jij wilt en kan doen en welke diensten Holland Administratie levert. Daarbij gebruiken we moderne software zodat we dubbel werk voorkomen. Voor jouw administratie bieden wij het gemak van online boekhouden en toch persoonlijk contact met je boekhouder.

Dat is de manier waarop Holland Administratie de kosten beheersbaar houdt voor jou, zonder te bezuinigen op de kwaliteit!

Holland Administratie heeft vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Werkendam.

Zoek jij als (startend) zzp´er een boekhoudkantoor in de Hardinxveld-Giessendam en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord