Ik zoek een boekhouder 

IFAA Amsterdam

Singel 148, 1015 AG
Amsterdam, Noord-Holland

Telefoonnummer: 020 - 7719909

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor IFAA Amsterdam

IFAA accountants & belastingadviseurs

Bij het ondernemerschap kunnen veel kopzorgen om de hoek komen kijken. IFAA neemt je graag zorg uit handen met bedrijfs- en salarisadministratie, belastingadvies en accountancy. Wij leveren digitaal maatwerk en maken jouw financiële situatie transparant, zodat je tijd over hebt om te doen waar jij het beste in bent: ondernemen.

IFAA koppelt kennis en ervaring aan geestdrift en inzet, van binnen en buiten de eigen muren. Daarbij volgen de medewerkers doorlopend opleidingen en trainingen om aan de gewenste persoonlijke groei en vaktechnische kennis te kunnen voldoen. Als organisatie denkt en werkt IFAA graag vooruit. Het bouwen aan gedegen relaties met opdrachtgevers staat immers in directe verbinding met het bouwen aan de eigen onderneming.

Cliëntenpakket

Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Binnen dit midden- en kleinbedrijf hebben wij een zeer uiteenlopend cliëntenpakket: van starters tot doorgewinterde ondernemers; van kleine zelfstandigen tot gerenommeerde middelgrote organisaties. IFAA heeft vestigingen in Amsterdam en Almere.

Contact

Heb je vragen of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]