Ik zoek een boekhouder 

KBK Administratie en Advies

De Klim 9, 9202 TM
Drachten, Friesland

Telefoonnummer: 06 - 5502 3573

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhoudkantoor KBK Administratie en Advies

KBK is jouw financiële coach, in de buurt.

Van een administratiekantoor verwacht je ongetwijfeld een foutloze administratie en gedegen financieel advies. Uiteraard mag je dit ook van boekhoudkantoor KBK Administratie en Advies in Drachten verwachten. In theorie voeren wij dezelfde diensten als andere administratiekantoren, maar in de praktijk zal je ervaren dat wij er graag een schepje bovenop doen. Onze kracht is dat wij ons écht verdiepen in onze klanten. Wij zien onszelf als een verlengstuk van jouw bedrijf. Hoewel we gek zijn op cijfers, ben je bij ons geen nummer. We denken met je mee, stellen ons flexibel op en zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk contact.

Direct en indirect voordeel

Er wordt wel eens gezegd dat een goede boekhouder zichzelf terugverdient. Dit is niet voor niets. Je administratie aan ons uitbesteden levert je direct, maar ook indirect voordeel op. Met meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied, weten wij als geen ander hoe je het maximale uit je administratie haalt. Direct voordeel dus. De uren die je aan ons uitbesteedt, kan je vervolgens zelf besteden aan jouw eigen vakgebied. Meer declarabele uren, betekent meer inkomsten. Dus ook indirect heb je profijt van een goed administratiekantoor.
Wij werken met zeer voordelige vaste tarieven in abonnementsvorm zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Wij verrichten de volgende dienstverlening voor onze klanten:

  • periodieke verwerking van financiële administraties
  • verzorgen van aangiften omzetbelasting
  • verzorgen van aangiften inkomstenbelasting
  • samenstellen en bespreken van jaarrekeningen
  • opstellen prognoses, ondernemingsplannen en financieringsbegeleiding

Voor startende zzp’ers hebben wij een betaalbaar abonnement waarbij wij inzetten op (financiële) coaching van onze klanten. Dit houdt in dat wij per kwartaal de cijfers opmaken en deze ook bespreken. Zodoende weten we wat er leeft bij onze klanten en kunnen we hier op inspelen.

Mocht je meer informatie of een vrijblijvende afspraak willen, bel (06-55023573) of mail dan met Jacob Koenen van administratiekantoor KBK Administratie en Advies in Drachten of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord