Ik zoek een boekhouder 

Kopcijfers

Diepenhorstlaan 9, 2288 EW
Rijswijk, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 088-1150200

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhoudkantoor Kopcijfers

Zakelijk én persoonlijk

Administratiekantoor Kopcijfers kenmerkt zich door de combinatie van zakelijke aanpak en persoonlijke aandacht. Ook al groeit het aantal bedrijven en zelfstandigen dat een beroep doet op onze diensten gestaag, elke klant blijft de tijd en aandacht krijgen die hij of zij verdient. Dat principe staat bij ons voorop.

Geen nummers, maar mensen

Bij Kopcijfers is dus niemand een nummer en zien we achter iedere ondernemer – van zzp tot mkb – ook een mens. En die mag rekenen op een sterk probleemoplossend vermogen, dat voortkomt uit een jarenlange ervaring in de wereld van financiën en administraties.

Team

Ons team bestaat uit drie mensen die gedreven zijn om – indien nodig ook ‘s avonds en in het weekeinde – problemen uit de wereld te helpen, te onderhandelen met de Belastingdienst en administraties weer op orde te krijgen - zodat jij je als ondernemer kunt richten op waar je goed in bent. Jij de zaken, wij de cijfers.

Onze diensten:

  • Advisering
  • Jaarrekeningen
  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonadministratie
  • Aangifte bij Kamer van Koophandel (BV's)

Meer informatie over ons vind je via www.kopcijfers.nl of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord