Ik zoek een boekhouder 

MijnAdministratie.online

Leenderweg 28, 5554 CL
Valkenswaard, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 088 - 0400100

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhoudkantoor MijnAdministratie.online

MijnAdministratie.online is er voor jou

Ben jij ook dag in dag uit zo druk bezig met je vak? En steek je daar steeds weer al je energie in? Dan voelt het bijwerken van je boekhouding waarschijnlijk als een 'moetje'.

Herken je jezelf hierin? Dan is MijnAdministratie.online écht iets voor jou!
De rompslomp rondom je boekhouding is daarmee verleden tijd. Geen onnodige uren werk aan de papierwinkel maar duidelijkheid in je cijfers waarmee je nog meer winst kunt creëren.

Wie wil dat nou niet?

Eenvoudig meer inzicht

Jij bent ondernemer en doet waar je goed in bent. Wij doen de rest. Het enige wat je moet kunnen is een foto maken en wij zorgen dat deze in je boekhouding komt. Geen enkel bonnetje raak je meer kwijt. Foto maken, doorsturen met de app en klaar ben je! Je hebt direct 24/7 inzicht in je administratie en dus weet je meteen hoe je er financieel voor staat. Dat is handig, want zo ontdek je ook snel eventuele knelpunten en kun je direct ingrijpen om zo je omzet en winst te vergroten.
Dit alles krijg je voor een vast bedrag per maand, eenvoudiger kunnen we het niet maken

Ervaren en betrokken

Met inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring in het boekhouden voor diverse bedrijven, staan wij je bij met raad en daad. Alles gebeurt online dus je hebt altijd en overal toegang tot jouw boekhouding. En heb je een vraag dan zijn wij er voor je. Wij staan naast je, samen zijn we één team. Betrokken en betrouwbaar.

Alles veilig opgeslagen

Alles wordt in de Cloud versleuteld opgeslagen. In normaal Nederlands wil dit zeggen dat alles veilig opgeslagen wordt in een kluis. Uiteraard geen kluis zoals je die kent van de bank, wel een kluis die in de 'Cloud' staat en zeer goed beveiligd is. Je gegevens zijn dus veilig bij ons!

Duidelijk en compleet

  • Je administratie volledig op orde.
  • Altijd en overal inzicht in jouw cijfers.
  • Al je gegevens veilig opgeslagen in de Cloud.
  • De aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd.
  • Aansluiting mogelijk met elk boekhoudpakket.
  • Een vast bedrag per maand.

Kijk voor meer informatie op onze website, of neem contact op via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord