Ik zoek een boekhouder 

OAMKB Personeel en Administratie

Bergerweg 28, 6085 AT
Horn, Limburg

Telefoonnummer: 06 - 2223 9838

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhouder OAMKB Personeel en Administratie

Als starter je boekhouding automatiseren te duur? Lees dan vooral even verder!

Als startende ondernemer komt er heel veel op je af. Soms betreft het dingen waar je vaak geen weet van hebt. Of waar je zo weinig mogelijk tijd aan wilt besteden. De boekhouding bijvoorbeeld!

Voor starters

Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken hoe je je boekhouding wilt inrichten. De voor starters ideale combinatie van kosten en gemak leidt vaak tot online boekhouden. Je hoeft je dan helemaal niet met ‘boekhouden’ bezig te houden: we leren je te werken in ons systeem waarin je facturen maakt, ik laat je zien hoe makkelijk je met onze app een bonnetje scant en … that’s it. De rest doet de software en wij controleren die. Zo heb je elke dag zicht op hoe je ervoor staat -het systeem koppelt met je bank-, en is je BTW aangifte een druk op de knop. Dat is waar steeds meer ondernemers voor kiezen: maximaal gemak én maximaal inzicht zodat jij lekker kunt ondernemen. Voor een vast bedrag per maand waar alles in zit. Zodat je weet waar je aan toe bent en geen facturen krijgt met meerwerk omdat je toevallig even hebt gebeld met een vraagje.

Online Administraties

Online Administraties voor het MKB is een landelijke club van financieel en bedrijfskundig specialisten. Als zelfstandige ondernemer weten we wat er komt kijken bij het opstarten en laten groeien van jouw onderneming. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord