Ik zoek een boekhouder 

Overcijfers

Julianastraat 27a, 5251 EC
Vlijmen, Noord-Brabant

Telefoonnummer: 06 - 2362 0782

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhouder Overcijfers

Hét administratiekantoor voor zzp'ers

Is boekhouden niet jouw ding? Schiet je al in de stress bij het zien van cijfers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij, van Overcijfers, helpen je je boekhouding zo eenvoudig mogelijk te organiseren. Wij helpen je uit de chaos en zorgen voor rust, overzicht en tijd. Overcijfers is een boekhoudkantoor met name gericht op  zzp-ers en kleine ondernemingen.

Wat ons onderscheidt van andere boekhoudkantoren is de persoonlijke benadering en intensieve begeleiding van klanten. We luisteren goed naar wat jij als klant zoekt in jouw boekhouder en proberen daaraan te voldoen.

Wie zijn wij?

Overcijfers is opgericht door Anne-Marie Reichwein en Diana de Wilt. Wij zijn vooral actief in de regio's 's-Hertogenbosch en Gorinchem. Door onze opleiding en jarenlange ervaring bij diverse bedrijven en boekhoudkantoren hebben wij alle kennis in huis die nodig is. We hebben begrip voor chaos en achterstand in de boekhouding en ruimen dit graag voor je op.

Ons doel is dat jij als klant je geen zorgen hoeft te maken over je boekhouding zodat jij jezelf volledig kan richten op je onderneming. Wij luisteren heel goed naar wat jouw wensen zijn en proberen daarin tegemoet te komen.

Contact

Meer informatie vind je op onze website www.overcijfers.nl. Mocht je vragen / opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar info@overcijfers.nl.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord