Ik zoek een boekhouder 

Rietvelden Accountancy

Sodawater 108, 3991 HJ
Houten, Utrecht

Telefoonnummer: 06-23924012

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor Rietvelden Accountancy

Als betrokkenheid telt!

Ben jij op zoek naar een persoonlijk betrokken adviseur die verder kijkt? En wil je van te voren weten waar je aan toe bent? Dan ben je bij Rietvelden Accountancy op het juiste adres!

De accountant-administratieconsulent (AA-Accountant) is bij uitstek geschikt als vertrouwenspersoon voor de ondernemer. De AA-accountant is breed opgeleid waardoor hij of zij over ruim voldoende kennis beschikt om jou als ondernemer te begeleiden bij zowel jouw dagelijkse gang van zaken als incidentele investeringsbeslissingen.

Coaching en begeleiding

Rietvelden Accountancy is een jong en dynamische bedrijf. Onafhankelijke en onpartijdige dienstverlening hebben zij hoog in het vaandel staan. Door ruime ervaring met startende ondernemingen, begeleiding van (startende) zzp'ers, medische vrije beroepsbeoefenaren en DGA’s is Marc Luysterburg bij uitstek de adviseur voor begeleiding bij het opstarten en het gezond houden van jouw onderneming.

Marc en zijn team van Rietvelden Accountancy kijken verder dan de traditionele accountancy en fiscale advisering. Door een netwerk van specialisten is continuïteit in de dienstverlening gegarandeerd. Ook maken zij gebruik van online-boekhouden via Twinfield.

Marc Luysterburg is accountant – administratieconsulent (AA-Accountant) en Register Belastingadviseur (RB) en ruim vijftien jaar werkzaam in de accountancy. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met het adviseren van ondernemers in het midden – en kleinbedrijf en daarbij de laatste tien jaar met name specifiek op het begeleiden van zzp'ers.

Als professional staat persoonlijke betrokkenheid bij hem voorop. Als zelfstandige ondernemer weet hij als geen ander wat er komt kijken bij het opstarten en drijven van een onderneming.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord