Ik zoek een boekhouder 

Ten Donkelaar Administratie & Advies

Veenweg 38 G, 7336 AG
Apeldoorn, Gelderland

Telefoonnummer: 055 - 7908 808

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhoudkantoor Ten Donkelaar Administratie & Advies

Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die je graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen je met jouw administratie en jaarwerk, geven je fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met jou en jouw onderneming!

Onze belofte

Klanten van Ten Donkelaar kunnen rekenen op hoge kwaliteit dienstverlening tegen vaste tarieven. Na een telefoongesprek of bezoek aan één van onze kantoren volgt geen extra factuur. De ondernemers van Ten Donkelaar fungeren als vaste contactpersoon voor hun klanten.

Betrouwbare cijfers en aangiftes spreken voor zich. Ten Donkelaar maakt hiervoor gebruik van het eigen uitgebreide kennisnetwerk, professionele softwareoplossingen en gekwalificeerde medewerkers.

Onze diensten

Je houdt de boekhouding zelf bij, wij doen een check en geven advies en antwoord op vragen.

Met een beetje hulp kun je prima zelf jouw boekhouding bijhouden. Maak dan alleen gebruik van de kennis en ervaring van uw persoonlijke adviseur bij ten Donkelaar. Hij of zij beantwoordt al jouw vragen, geeft tips en doet een eind-check. Als je nog geen boekhoudpakket gebruikt kun je ons gratis Excel boekhoudprogramma downloaden.

Bespaar tijd: jij levert aan, wij doen de volledige boekhouding.

Elke maand lever je de boekhouding aan. Wij boeken het voor je in, en houden je op de hoogte van jouw financiële situatie. De boekhouding is altijd up-to-date, dus geen verrassingen aan het einde van het jaar!

Administratiekantoor Apeldoorn

Ten Donkelaar Administratie & Advies is inmiddels enkele jaren gevestigd in Apeldoorn en daardoor een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de stad. De vestiging Apeldoorn wordt gerund door enthousiaste medewerkers onder leiding van eigenaar Anne ten Donkelaar die door zijn jarenlange ervaring als MKB Adviseur de weg weet in Apeldoorn.

Ten Donkelaar Administratie en Advies is gevestigd aan de Veenweg 38G in Apeldoorn. Je bent van harte welkom! Het kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak kun je contact opnemen via 055-7908808 of onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord