Ik zoek een boekhouder 

Tredius

Dokweg 27 B, 1976 CA
IJmuiden, Noord-Holland

Telefoonnummer: 023 - 551 30 55

Naar website Plan route
Volg ons:    
 

Boekhoudkantoor Tredius

Boekhoudkantoor Tredius adviseert (startende) zzp’ers, freelancers en andere ondernemers in alle facetten van het ondernemerschap op de cruciale punten en momenten. Van belastingadvies tot administratieve dienstverlening, van juridische bijstand tot pensioenadvies en verzekeringen. Wij nemen jouw financiële zorgen uit handen zodat jij in staat bent om snel en efficiënt beslissingen te nemen die zorgen voor continuïteit en stabiliteit in jouw onderneming.

Dus klein genoeg voor het persoonlijke contact maar groot genoeg om al jouw dromen te verwezenlijken

Tredius is jouw partner in IJmuiden. Uiteraard altijd dichtbij je in de buurt, laagdrempelig en persoonlijk. Je kunt altijd binnen lopen zonder aan te bellen. Door de geplande groei zullen wij groot genoeg zijn om de specialisten in huis te hebben die zorgen voor het juiste ondernemersadvies op het juiste moment. Niet alleen jouw jaarrekeningen en assurantiën, maar ook op het gebied van ondernemerschap en bijbehorende subsidies.

Een vast contactpersoon die jij vertrouwt en net die ene stap extra zet

Bij Tredius heb jij als ondernemer een vaste relatiemanager die jou en jouw onderneming kent. Iemand waar jij voor elke vraag terecht kunt en vertrouwt dat het goed komt.

Tredius streeft iedere dag naar vrijheid, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. En dat betekent dat jouw belang altijd voorop staat. Drempels moeten omlaag, ondernemers verdienen eerlijke kansen om duurzaam succesvol te zijn en samen de motor van de economie in een volgende versnelling te zetten.

Tredius biedt jou ook de Boekhoudbundel aan. Online boekhouden en toch contact met jouw relatiemanager. Kijk hier voor meer informatie over de bundels die wij aanbieden.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]