Ik zoek een boekhouder 

Verdiensten administratie & belastingadvies

Henry Dunantweg 24, 2402 NR
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 0182 - 649 445

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhoudkantoor Verdiensten

Verdiensten is het bureau voor financiële administratie en fiscaal advies in Alpen aan den Rijn en omgeving. Omdat elke ondernemer zijn eigen specifieke wensen heeft, zorgt Verdiensten voor maatwerk en neemt uit handen waar jij ondersteuning zoekt. Zo houden we de prijs scherp, jij betaalt voor wat je nodig hebt. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, want bedrijven zijn voor ons alles behalve een nummer. Bedrijven doen het samen met Verdiensten.

De zzp’er

Voor de zzp’er hebben we verschillende pakketten samengesteld. Op onze website kan je hier meer specifieke informatie over vinden. De basis van elk pakket is hetzelfde:

  • Het doen van (privé) aangifte inkomstenbelasting voor jou en indien gewenst die van jouw partner;
  • Het verwerken van jouw administratie / het controleren van jouw boekhouding;
  • Het controleren van de voorlopige aanslagen Inkomsten Belasting en Zorg Verzekeringswet;
  • Het bespreken van de jaarrekening bij ons op kantoor;
  • Het beantwoorden van vragen;
  • Het maken van een digitale jaarrekening (voor bedrijven van 4 jaar en ouder).

Overstapservice

Ondernemers die ontevreden zijn over hun administratiekantoor willen vaak wel overstappen, maar kijken op tegen de rompslomp die een overstap met zich meebrengt. Wij hebben daar een antwoord op. De voordelige verdiensten overstapservice. Hiermee nemen wij alle zaken rondom de overgang van het oude bureau naar ons bureau uit handen.

Kennismakingsgesprek

Heb je interesse in een van onze ZZP pakketten? Wil je meer weten over onze overstapservice? Of wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek nemen wij jouw wensen door en vertellen wij je graag wat onze betrokkenheid en deskundigheid voor jou kunnen betekenen.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord