Ik zoek een boekhouder 

Vervloet & Co

Avelingen West 54, 4202 MV
Gorinchem, Zuid-Holland

Telefoonnummer: 0183 - 631169

Naar website Plan route
Volg ons:    

Vervloet & Co administratieve en fiscale dienstverlening

Kostenefficiënt en toch maatwerk

Vervloet en Co verricht diverse administratieve diensten voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Dat levert vaak mogelijkheden op waar je zelf niet aan dacht.

Wij kunnen de volledige boekhouding voor jouw bedrijf verzorgen. Door onze ervaring en automatisering zijn wij vaak in staat om dit op zeer efficiënte wijze te verzorgen waardoor je wellicht minder kosten kwijt bent dan dat je zelf dit traject verzorgt. Voorts kun jij je ongestoord richten op jouw eigen bedrijfsactiviteiten.

Vervloet en Co is sterk in advisering en persoonlijke begeleiding:

  • Boekhouding en overige administratieve dienstverlening
  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Fiscaal advies en het verzorgen van belastingaangiften

Kenmerkend voor onze organisatie is het hoge niveau van service en persoonlijke begeleiding. Dit hoge niveau handhaven wij door te werken met enthousiaste en vakkundige medewerkers.

Ben jij zzp'er in de omgeving van Gorinchem en zoek je een deskundige boekhouder? Neem dan contact met ons op met onderstaand formulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord