Ik zoek een boekhouder 

WEA ZuidWest / Joost

Singelstraat 3, 4461 HZ
Goes, Zeeland

Telefoonnummer: 0113 - 25 63 00

Naar website Plan route
Volg ons:    

Boekhoudkantoor WEA ZuidWest / Joost | Goes

WEA Zuid-West introduceert Joost

Dé online accountant

Joost is een initiatief van WEA Accountants en Adviseurs, een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs. We hebben dus veel kennis en ervaring. Die zetten we ook graag in voor jou, met Joost.

Waarom Joost?

Alles wat vanzelf kan, gaat ook vanzelf bij Joost!

Joost is dé online accountant van de toekomst. Joost verstrekt een overzicht van de actuele financiële situatie, geeft tussentijdse inzichten en maakt daarnaast de Volgend Jaarrekening©, zodat je nu alvast weet hoe jouw financiële toekomst eruit ziet en tijdig kan bijsturen of juist al weet wat je nog kan investeren.

Van het verwerken van de gehele administratie tot online facturen maken: met Joost kan het allemaal. Dat maakt Joost ook zo uniek. Joost neemt datgene uit handen wat jij zelf niet wilt doen, niet meer en niet minder.

Overstappen naar Joost?

Snel en makkelijk met onze hulp!

Na het beantwoorden van een aantal vragen en het aanleveren van een aantal stukken, weet Joost al wat jouw vaste maandelijkse vergoeding wordt voor zijn diensten en kunnen jullie samen aan de slag. Joost biedt een gratis overstap- en opstapservice.

Joost is er voor iedereen

In welke branche je ook werkt!

Ben jij zzp'er in Zeeland en zoek je een boekhoudkantoor of accountant? Neem dan vrijblijvend contact op met WEA ZuidWest in Goes via onderstaand contactformulier.


Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact op:Het contact formulier is verstuurd. Het registreren is niet gelukt. Waarschijnlijk ben je al geregistreerd met dit e-mailadres.

 
zzpboekhoudkantoor.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]